Pravila lige

Go down

madg Pravila lige

Post by blazer on Sun Jan 16, 2011 12:01 pm

1) Kasnjenje ekipa je dozvoljeno do 10 minuta kasnjenja u odnosu na termin meca.
Ekipa koja se u zakazanom terminu ne pojavi na serveru automatski gubi 16:0

2) Ako u toku meca nekom igracu pukne net, zablokira racunar...stavlja se pauza na pocetku sledece runde, a igrac ili zamena imaju 5 min rok (nije fiksno) da udju na server i dalje se nastvlja normalno. Ako igrac ne ulazi na server, admin koji kontrolise mec skida pauzu i ekipa nastavlja mec sa 4 (ili manje) igraca. Ako se pucanje desava u prve 3 runde takodje ce se mec pauzirati, sacekati igraca i onda nastaviti (nismo hteli da stavljamo da ide restart zbog zloupotrebljavanja jer je ovo ipak online turnir).

3) Kada vase ekipe igraju meceve znacete minimum 1 dan ranije pre meca. Molimo vas da izbegavate odlaganja, ali ako bas morate imacete 1-2 dana pauze izmedju kola da zakazete i odigrate taj mec.

4) Ako u toku meca zapazite bilo kakvu nepravilnost, nemojte gubiti vreme da isterujete pravdu (da psujete i slicno) vec zavrsite mec a posle cete moci da odgledate demo i ako budete sigurni da je bilo neke nepravilnosti da se zalite na forumu. Takodje mozete adminu da prosledite primedbu (say_team: @text). Vredjanje i slicni ispadi na SAY: nece se tolerisati.---> Najstrozije zabranjeno.

5) Zabranjeno je koristiti say za prebacivanja ili provokacije, samo Team Leader sme koristiti Say, za svu komunikaciju sa saigracima koristite say_team ili Team Speak. Nepostovanje dovodi do upozorenja admina i admin ima pravo posle 2 upozorenja da prekine mec a da kaznjena ekipa izgubi mec sa 0-16.

6) Obavezna je igra na 32 bit-a.
Ukoliko ekipa koja je pobedila nema neki SS ili se pokaze da su igrali na 16 bit a protivnicka ekipa se zali, onda se taj mec racuna DW. Sledeci isti prekrsaj ekipa gubi pravo daljeg ucestvovanja na ligi. Naravno gubitnicka ekipa moze reci da SS-ovi nisu potrebni u suprotnom imate 48h da ih dostavite.

7) Kada dodje vreme vaseg mecha, pre nego udjete na server stavite odmah svoj tag+nick da bi mec sto pre krenuo.

8) Dozvoljeno je da igraju samo prijavljeni igraci. Eventualne izmene morate prijaviti u suprotnom ekipa gubi taj mec.

9) Silent run nije dozvoljen, Texture i Bugovi nisu dozvoljeni.

10) Igraci obavezno moraju imati p48 ili STEAM.


Ovo su neka osnovna pravila koja se moraju postovati u suprotnom disfalifikacija!
avatar
blazer
Owner
Owner


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum